Hansen Bygg har nu inlett ett samarbete med inredaren och stylisten Gitte. Detta innebär att vi numera kan hjälpa till med den sista "pricken över i:et" i inredningen av ditt hus, lägenhet, kontor eller butik.

Gitte har arbetat med inredning sedan 1994 och har under många år arbetat för olika inredningsmagasin som t. ex. Allt i Hemmet, Gods och Gårdar m. fl. Hon har även inrett ett flertal hus, lägenheter, kontor och butiker.

Gitte kommer ursprungligen från Danmark som ju är känt för sin design.

Varför vi valt att samarbeta med Gitte är för att hon har en väldigt bra förmåga att få till fantastiska interiörer för en liten summa pengar. Självklart kan hon också skapa miljöer med exklusiva designer möbler om så önskas men hennes ledstjärna är att alla oavsett "storlek på plånbok" ska kunna ha råd till en vacker miljö som man trivs i.

Kanske är det så att ni är två personer som flyttat ihop och inte kan få era medhavda bohag att passa ihop. Ni kanske saknar den "röda tråden" i inredningen. Gitte besitter en förmåga att med enkla medel få till en harmoni i inredningen.

Ett första möte där ni visar lite enkelt vad ni vill ha hjälp med är kostnadsfritt. Gitte återkommer med lite idéer om hur man skulle kunna gå vidare och om det låter intressant så startar vi ett samarbete där Gitte tar fram olika förslag och diskuterar dessa med er.

Vi på Hansen Bygg som tidigare under flera år samarbetat med Gitte är helt övertygade om att ni kommer att bli väldigt nöjda med hennes inredningshjälp. Gittes motto: "det behöver inte vara dyrt för att vara snyggt".

Välkommen att kontakta Hansen Bygg AB om ni vill ha hjälp med inredning.