Hansen byggfirma i Uppsala

Våra tjänster

Här hittar du mer information om våra tjänster. Vi erbjuder det mesta inom bygg, så som nybyggnation och renovering. Vi tar oss ann både större och mer omfattande projekt likväl som mindre uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om oss eller om vad vi kan erbjuda dig.

ROT-avdrag

Som privatperson och ägare till fastigheten kan ni vid renovering eller tillbyggnad få ett avdrag på 30% av arbetskostnaden upp till 50.000 kr per person och år. Detta är inget som ni själva måste ansöka om när ni anlitar Hansen Bygg.

Vi gör skatteavdraget direkt på fakturan och sköter all kommunikation med Skatteverket. Vi kan även räkna av skatteavdraget på offerten så ni ser vad arbetskostnaden blir efter avdraget.

Anlita byggföretag för att bygga altan i Uppsala

Altaner & staket

Vi är experter på altaner och hjälper gärna till att bygga altan eller renovera befintlig. Utöver altaner bygger vi även altanräcken och staket efter önskemål.

badrumsrenovering i Uppsala utförd av hansen bygg.

Badrumsrenovering

Badrum är ett av våra expertområden och vi utför badrumsrenovering i Uppsala efter kunders önskemål. Vi innehar givetvis certifikat för montering av tätskikt i badrum.

renovera kök i Uppsala

Bygga/renovera kök

Kök är ett av våra expertområden och vi hjälper gärna till att bygga eller renovera kök i Uppsala. Vi kan bistå med allt från planering och planritning till färdigt kök och jobbar alltid efter kundens önskemål.

Pågående renovering i Uppsala utförd av Hansen bygg.

Fasadrenovering & målning

Vi utför fasadrenovering och målning. Våra duktiga hantverkare är experter på att renovera och återställa skicket på slitna fasader.

byggfirma i Uppsala utför fönsterbyte

Fönsterbyten

Fönster håller inte för evigt och om du behöver byta dina fönster kan du anlita oss på Hansen Bygg i Uppsala. Våra erfarna hantverkare utför fönsterbytet och hjälper dig gärna välja rätt modell på dina nya fönster.

Byggfirma i Uppsala som bygger garage och carports.

Garage & carport

Vi har byggt många garage och carportar åt nöjda kunder genom våra år inom byggbranschen och hjälper dig gärna med ditt garage.

byggfirma med målare i Uppsala

Målning & tapetsering

Vi erbjuder målning invändigt och utomhus samt tapetsering inomhus. I vårt team har vi duktiga målare som hjälper dig att få ett snyggt resultat när du bestämt dig för måla om eller byta tapeter.

Byggfirma som utför takbyte i Uppsala

Takläggning

Vi utför takläggning i Uppsala. Vi har kunniga takläggare i vårt team som med största noggranhet och expertis hjälper dig med ditt takbyte.