Nyrenoverat badrum i Uppsala, gjort av Hansen Bygg.

Badrumsrenovering Uppsala

Bygga och renovera badrum

Bygga och renovera badrum i Uppsala är ett av våra expertområden. Hansen bygg är en byggfirma Uppsala bestående av erfarna hantverkare med stor kompetens. När du anlitar oss för badrumsrenovering eller för att montera ditt nya badrum kan du räkna med att vi tar hänsyn till dina önskemål och behov, samt levererar ett högklassigt färdigställt projekt som håller över lång tid.

Vi arbetar utifrån moderna och välbeprövade metoder, hållbara material och stor noggrannhet. Våra medarbetares breda kompetens gör det möjligt för oss att skapa badrum efter många olika önskemål vad gäller stil, material och inredning. Vi använder oss alltid av hållbara material och skapar estetiskt tilltalande, funktionella och hållbara badrum helt efter kundens önskemål.

Utifrån hur mycket ansvar och arbete du som kund vill ta på dig anpassar vi vårt arbete. Vi kan bistå med allt från planering och design till byggnation och färdigställande av ditt nya badrum, men kan också erbjuda lösningar där du som kund tar mer ansvar för processen. Innan vi påbörjar byggnationen kommer vi tillsammans med kunden överens om hur byggprocessen ska se ut samt vilken budget och tidsram vi har att förhålla oss till.

Att tänka på badrumsrenovering

Att renovera ett badrum är en stor investering och det underlättar för processen om du har funderat igenom stilen på ditt nya badrum, din budget och andra behov som kan vara viktiga för oss att ta hänsyn till när vi bygger. Att först och främst fastställa en realistisk budget kan vara till stor hjälp när du därefter ska fatta beslut om material och inredning. Vi på Hansen Bygg är inte bara erfarna hantverkare, vi är också duktiga på att planera byggprojekt och anpassa badrum efter dina behov. Vi hjälper dig gärna att utforma ditt nya badrum så att du kan känna dig trygg och tillfreds när byggnationen väl påbörjas.

Bygga nytt badrum

Vi bygger även nya badrum i samband med t.ex. nyproduktion. Precis som vid badrumsrenovering kan det vara en god idé att fundera på vad du vill ha ut av ditt badrum. Därefter anpassar vi vårt arbete helt efter dina önskemål och behov.

Vi innehar certifikat för montering av tätskikt i badrum samt heltäckande företagsförsäkring så att du som kund kan känna dig trygg med att anlita oss. Kontakta oss för mer information och offert.