byggfirma i Uppsala utför fönsterbyte

Bygga garage

Bygga garage i Uppsala

Att bygga garage är något många bilägare drömmer om. Ett garage går att anpassa och utforma efter just dina behov och kan förutom att rymma en eller flera bilar dessutom ge utrymme för extra förvaring, verkstad eller andra intressen. När du anlitar oss på Hansen Bygg tar vi hänsyn till dina behov och kan komma med tips och idéer på hur vi kan anpassa ditt nya garage efter dina intressen.

Det finns många fördelar med att ha ett garage. I ett garage står din bil skyddad mot väder och vind och är mindre utsatt för stöld och skadegörelse. Beroende på vad du har behov av kan du välja att bygga ett isolerat och uppvärmt garage eller en enklare carport som skyddar din bil mot det värsta vädret.

Smart carport

Önskar du en enklare variant av garage kan en carport vara ett alternativ. En carport och ett garage är båda utrymmen som används för att skydda din bil mot väder och vind. Skillnaden är att en carport är en öppen struktur med tak som ger skydd åt ditt fordon. Carporten saknar väggar eller har en eller två sidoväggar för att skydda mot vind och nederbörd ur någon riktning.

Kostnadsmässigt är en carport ofta ett mindre kostsamt alternativ då det kräver mindre material och går snabbare att bygga. Ett garage är i stället en sluten byggnad som kan isoleras och värmas upp och ge fler användningsområden som till exempel förråd. Oavsett vilket alternativ du väljer kan vi på Hansen bygg i Uppsala hjälpa dig att planera, konstruera och färdigställa ditt garage. Kontakta oss för mer information.