bygga altan i Uppsala med hjälp av en bra byggfirma.

Bygga altan

Vi bygger altan efter dina behov

En altan är ett utmärkt sätt att utöka ditt utomhusområde och skapa en plats för avkoppling eller för umgänge med familj och vänner. En altan behöver inte nödvändigtvis vara i anslutning till ditt bostadshus utan kan placeras där det passar dig på din tomt. Vi på Hansen bygg i Uppsala är experter på altaner och hjälper dig gärna att planera och bygga den perfekta altanen efter dina behov och stilpreferenser, med tillhörande altanräcke och trapp.

Anlitar du oss på Hansen bygg för ditt altanbygge kan du även få hjälp med smart val av placering, anpassning efter den valda platsen samt utformning och design precis så som du vill ha det. Vi bygger små och stora altaner, inglasade altaner, altaner med tak och så vidare. Möjligheterna är nästan oändliga vad gäller utformning, design på altanräcken och val av material.

Bygga inglasad altan

Inglasade altaner blir allt mer populärt, vilket vi förstår! En inglasad altan har många användningsområden och kan fungera som ett extrarum eller för umgänge större delar av året. En inglasad altan ger skydd mot väder och vind, minskar ljudnivån från exempelvis trafiken eller andra ljudkällor i närheten, skyddar mot mygg och flugor samt skapar en lugn och avkopplande atmosfär på din altan.

Att bygga en inglasad altan kan vara en smart investering för att öka både komforten och värdet på ditt hem. Om du överväger att bygga en inglasad altan och letar efter en professionell byggfirma kan du alltid kontakta oss på Hansen Bygg.