Hansen byggfirma i Uppsala utför tapetsering

Målning & tapetsering

Målning och tapetsering i Uppsala

Vi på Hansen Bygg utför målning och tapetsering i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av byggnationer och renoveringar där målning och tapetsering är en del av arbetet. Vårt mål är alltid att uppfylla kundens behov och utföra målning och tapetsering efter dennes önskemål. Utifrån det levererar vi alltid ett resultat av högsta kvalitet.

Hansen bygg erbjuder en rad olika tjänster inom tapetsering och målning. Våra tjänster inkluderar bland annat målning av både inomhus- och utomhusytor samt tapetsering på många olika ytor. Vi hjälper våra kunder att återställa väggar eller fasader till sitt ursprungliga skick, alternativt förbättrar dem med nya färger och mönster beroende på vad kunden önskar.

Välj rätt färg eller tapet

Vi på Hansen Bygg kan erbjuda våra kunder ett helhetskoncept med hjälp av färg, design och inredning likväl som själva målningen eller tapetseringen. Efter många år i byggbranschen har vi även valt att inkludera hjälp med planering och inredning som en av våra tjänster, vilket gör att vi har möjlighet att bistå med tankar och idéer gällande färger och tapeter i samband med renovering och nybyggnation.

När du anlitar oss på Hansen bygg kan du lita på att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vårt motto är att nöjda kunder ger fler kunder, och vi strävar alltid efter att erbjuda professionellt utförda tjänster med noggrannhet och effektivitet. Vi planerar och anpassar oss för att minimera störningarna för kunden och ser till så arbetsprocessen löper på smidigt. Kontakta oss om du vill veta mer om målning och tapetsering, eller för offert på ditt projekt.

byggfirma med målare i Uppsala